Skip to main content

“Teamwork makes the dream work”

In een wereld die snel veranderd blijft één aspect een constante factor in een organisatie, namelijk de mens. De motor achter een succesvolle business. Des te belangrijker om niet alleen de juiste mensen voor je organisatie te vinden maar des te meer om hen tevreden te houden. Gelukkige werknemers presteren beter, waardoor je als organisatie sneller groeit en succesvoller bent.

Phellow is dé strategische partner die organisaties helpt met het oplossen van recruitment vraagstukken. Wij zijn gespecialiseerd in het identificeren en verbinden van professionals binnen people en culture vraagstukken en marketing en communicatie. Wij gaan uiteindelijk voor de juiste match door niet alleen te kijken of een kandidaat past op basis van ervaring maar of het DNA past in de bedrijfscultuur. Want een gelukkig huwelijk begint altijd met het juiste gevoel in plaats van feiten. 

Happy employee, happy employer!

1

Koffie en kennismaking

Graag leren wij jou goed kennen. Alleen als echte Phellow bereiken we samen mooie resultaten en gaan we voor de lange termijn. Samen bespreken we waar de verwachtingen liggen, de organisatie doelen en het capaciteitsvraagstuk.

2

Office scan

Om een goed beeld te krijgen van jullie organisatie maken we een bedrijfsscan om in kaart te brengen hoe de employee journey eruitziet.

3

Strategie

Op basis van de uitkomsten van de Office-Scan plannen we een vervolg in waarin we bepalen welke strategie we hanteren om het juiste talent aan te trekken en te behouden. Samen bespreken we het onboarding programma en hoe dat in de praktijk eruit komt te zien. 

4

Kennismaking met nieuw talent

Yess, op basis van onze expertise hebben we één of meerdere talenten gevonden die passen bij jullie organisatie. Graag plannen wij een eerste kennismaking in. Op basis van ons gespreksverslag en het assessment kun jij goed voorbereid het gesprek in gaan.

5

Nieuwe collega

Gefeliciteerd, het arbeidscontract met de kandidaat is getekend. Nog even en jullie kunnen samen van start!

6

Onboarding

Het onboarding programma zorgt dat de nieuwe collega warm wordt ontvangen en goed wordt begeleid. Dé start van een gelukkige en lange werkrelatie!