Skip to main content

“Being happy is the greatest form of success”

Phellow is jouw partner voor meer werkgeluk. Vol energie aan je dag beginnen en met een lach weer thuiskomen gunnen wij iedereen. Want wanneer jij lekker in je vel zit op je werk komt succes vanzelf.

Succesvol en gelukkig zijn in je werk heeft voor iedereen weer een andere betekenis. Daarom gaan wij graag het gesprek aan met jou om jouw wensen en ambities helder te krijgen én samen de reis te maken naar een mooie en passende baan.

HRM

Learning & development 

Marketing & communicatie 

1

Koffie en kennismaking

Jouw reis begint bij een persoonlijke kennismaking met ons. Onder het genot van een koffie of cappuccino kijken we naar jouw doelen, wensen en ambities.

2

Personal profile

Om een goed beeld te krijgen van jou brengen wij je skills in beeld op basis van ons gesprek en maak je een assessment. In deze persoonlijkheidstest worden je drijfveren, je persoonlijkheidskenmerken en je vaardigheden nog duidelijker, zodat we een goed beeld hebben van wie jij bent.

3

Kennismaking

Super! Jij hebt een eerste kennismaking bij het bedrijf dat goed bij jou past. Uiteraard helpen we je graag bij de voorbereiding zodat je een goede eerste indruk maakt en alles weet over je soon-to-be werkgever.

4

Nieuwe baan

Gefeliciteerd, jij hebt de baan! Dé start van een gelukkige baan waarin je gaat werken aan je ambities en doelen die we samen hebben besproken. Let’s cheers to that!